Motivul pentru care prefera sa faca acest lucru este legat in principal de puterea financiara sau de prioritatile pe care le au, insa trebuie sa stii ca un preparat sanatos pentru corpul uman nu reprezinta un compromis financiar. Un exemplu bun care sa sustina aceasta idee sunt seturile promo care contin trei sau patru produse la un pret mult mai mic decat ar fi costat individual, asadar iata o sansa excelenta pentru a reusi sa scapi din capcanala ingredientelor toxice sau sintetice.

aloe vera 3Samponul bio are in componenta sa o multime de substante active si naturale care te vor ajuta sa scapi de matreata sau de mancarimile scalpului. Diferitele uleiuri esential obtinute din plante care intra adesea in compozitia samponului au numeroase proprietati precum cele de hranire a parului, de intarire sau de combatere a caderii lui.

Sapunul este alt produs de ingrijire foarte des folosit pentru igiena de zi cu zi, insa ce ai spune daca pe langa aceasta ai obtine si o serie de efecte pozitive legate de pielea uscata, de eczeme sau chiar de piscaturile de insecte? Pentru simplu fapt ca il folosesti de cateva ori pe zi, un sapun este metoda ideala de a-ti pune pielea in contact cu diferite uleiuri esentiale ce contin compusi activi eficienti si benefici pentru tine.

Multi dintre cei care au inteles avantajele importante ale unei vieti sanatoase si au optat pentru preparatele cosmetice bio isi achizitioneaza direct uleiuri esential obtinute din diverse plante, in functie de necesitatile pe care le au. Parul uscat si despicat, mancarimile scalpului, pielea uscata, acneea si chiar taieturile minore pot fi vindecate mult mai usor daca ai alaturi de tine natura in adevaratul sens al cuvantului.

Imagineaza-ti acum ca ai putea obtine toate aceste trei preparate – samponul, sapunul si un ulei esential – platind pentru ele o singura suma de bani care este incomparabil mai mica cu cea pe care ar fi trebuie sa o platesti pentru fiecare produs in parte. Seturile promo sunt dedicate celor care doresc sa experimenteze preparatele bio si sa scape din capcana unor produse cosmetice care contin compusi activi nocivi si alte elemente chimice ce pot determina efecte importante pe termen lung.